Elektromehanika hožič - že 40 let

Grelci

Izdelujemo vse vrste električnih grelcev

Cevni grelci

Električno infrardeče gretje je edinstven koncept, ki popolnoma ustreza paleti potreb po ogrevanju, tako da daje instantno in usmerjeno toploto na enak način kot sonce. Infra rdeča toplota ogreje ljudi ali predmete, ne pa zraka vmes. Toplote veter ne odnese kot pri ostalih načinih ogrevanja.

Patron grelci

Uporaba: V industrijskih procesih, kjer ni potrebe po visokih temperaturah (čevljarska, živilska, gumarska, tekstilna industrija).

Potopni grelci

Uporaba: Za radiatorje, bojlerje, kotle in segrevanje tekočin.

Ploščati grelci

Uporaba: Ploščati grelec se uporablja enako kot cevni. V industrijskih procesih, kjer ni potrebe po visokih temperaturah (čevljarska, šiviljska, gumarska, tekstilna industrija).

Objemni grelci

Uporaba: Objemni grelec se uporablja enako kot ploščati. V industrijskih procesih, kjer ni potrebe po visokih temperaturah (čevljarska, šiviljska, gumarska, tekstilna industrija).

Laboratorijski grelci

Uporaba: Uporabljajo se za enakomerno ogrevanje celotne površine steklenih buč, s čimer jim bistveno podaljšujemo življenjsko dobo. Greti je možno buče z oblim ali ravnim dnom.

Grelne fleksibilne žice

Uporaba: Grelne fleksibilne žice se uporabljajo za ovijanje porcelanskih, steklenih, kovinskih ali drugih predmetov. Prav tako tudi za montažo v kovinske, porcelanske, steklene cevi.

Galvanski grelci

Uporaba: Galvanski grelci se uporabljajo v procesih kemične, tekstilne, kovinske in gradbene industrije ter drugih dejavnosti.

Bitumenski grelci

Prednost teh grelnikov je zelo majhna obremenitev moči grelca po kvadratnem centimetru, zato ne prihaja do zažiganja mase, ki se segreva. Grelec je v prvi vrsti namenjen ogrevanje bitumna, lahko pa se uporabi tudi za segrevanje olja, kjer je prav tako pomembna čim manjša obremenitev po cm2.

Grelci po naročilu

Za vas lahko naredimo kakršenkoli grelec po vašših skicah, načrtih in zahtevah.

Povpraševanje

O podjetju

Odlikujemo se z boniteto odličnosti A
Na teh straneh se vam želimo predstaviti, kot bodoči dobri partnerji

Dobrodošli na internetnih straneh družinskega podjetja s tradicijo, ki se že dolga leta ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo. Izdelujemo tako grelna telesa standardnih dimenzij kakor tudi grelna telesa po vaših željah in načrtih. Današnjo podobo je sedež firme dobil leta 2000. Z kvaliteto in uspešnim poslovanjem pa smo pridobili tudi bonitetno oceno A.

  • Že 40 let tradicije
  • A boniteta odličnosti
  • Hitro in zanesljivo
  • CE certifikat

Objave v medijih

Kontaktirajte nas